Bademleri bir kaseye alın, üzerine sıcak su dökün ve 15 dakika bekletin. Süre sonunda kabuklarını soyup havlu peçete üzerinde kurulayın. Toz şekeri metal bir tavaya alın ve düşük ısıdaki ocakta karıştırmadan şeker eriyinceye kadar bekletin. Karamel rengi olduğunda ocaktan alın ve bademleri ekleyin. Karıştırıp pişirme kağıdı üzerine yayın ve soğumaya bırakın. Çilekleri küp şeklinde kesin.
Soğuyan bademleri iri parçalara kırın ve mutfak robotunda öğütün. Sütü çırpma kabına alın, Crème Olé'yi ekleyin ve mikser ile 3 dakika çırpın. Aralara çilek ve badem koyarak kuplara doldurun. Üzerlerini çilek ile süsleyin ve servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar