Flag

Füme Etli Jambonlu Dört Peynirli Pizza

Yaklaşık 8 dilim
Kolay
10 dk.
Jambon, füme et, kırmızı Meksika fasulyesi, jalapeno biber ve mısır ile sunulan Dr. Oetker Guseppe Dört Peynirli Pizza
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image

Malzemeler

Pizza için
1 adetDr. Oetker Guseppe Pizza Dört Peynirli
8 - 10 dilimkurutulmuş füme et
4 - 5 dilimdana jambonu
2 yemek kaşığıhaşlanmış Meksika fasulyesi
15 - 20 adetdoğranmış jalapeno biber turşusu
1 yemek kaşığıhaşlanmış tane mısır
1 - 2 yemek kaşığıketçap

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Guseppe Pizza Dört Peynirli
1

Ön hazırlık

Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden çalıştırın.

Alt-üst pişirme: 200 °C

Turbo pişirme: 200 °C

2

Pizzanın hazırlanışı

Pizzayı ambalajından çıkarıp tercihen tel ızgara veya sıcak tepsi üzerine koyun. Fırının orta rafında pişirin.

Pişirme süresi: Yaklaşık 13 - 16 dakika


Peynir eriyip rengi altın sarısına döndüğünde fırından çıkarın. Bekletmeden üzerine füme et, jambon, fasulye, jalapeno biber turşusu ve mısırları sıralayın. Ketçap dökün ve dilimleyerek servis yapın.