Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Kestaneli İrmik Helvası

(0)
0 0 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Kestane şekeri ile hazırlanan pratik ve lezzetli irmik helvası tarifi.

Yaklaşık 6 kişilik

çok pratik 20 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Kestaneli İrmik Helvası

Malzemeler:

1 poşet Dr. Oetker İrmik Helvası
2 su bardağı su
0,5 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı küp şeklinde kesilmiş kestane şekeri

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Hazırlanışı

Sıvı yağ ve suyu bir tencereye alın ve kaynatın. Kaynamaya başladığında üzerine irmik helvası poşetini boşaltın ve karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında ocağı kısın ve tencerenin kapağını kapatın. Suyunu tamamen çekince ocaktan alın, arada karıştırarak kapağı kapalı olarak 15-20 dakika bekletin. Süre sonunda irmik helvasını kaşık ile karıştırın. Kaselere önce birer yemek kaşığı kestane şekeri koyun ve üzerine irmik helvası doldurun. Servis tabaklarına ters çevirip servis yapın.