Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Krep

(0)
0 0 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Dr. Oetker Krep ile hazırlanan pratik krepler.

Yaklaşık 6 - 8 adet

çok pratik 20 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Krep

Hamur:

1 poşet Dr. Oetker Krep
2 su bardağı süt
1 yumurta (orta boy)

preparation

Hazırlanışı

1

Hamurun hazırlanışı ve pişirme

Toz karışımı bir kaba boşaltıp üzerine süt ve yumurtayı ilave edin. Mikserin çırpıcı uçları veya el çırpıcı ile düzgün bir hamur haline gelinceye kadar 1-2 dakika çırpın. Yapışmaz yüzeyli tavayı yağlayın ve orta ateşte ısıtın. Hamurdan tavanın tabanını ince bir tabaka halinde kaplayacak kadar dökün. Tavayı hareket ettirerek hamurun tamamen yayılmasını sağlayın.

Orta ateşte kenarları hafif kıvrılıncaya kadar pişirin. Daha sonra çevirip diğer yüzünü pişirin. Her bir krep için tavayı tekrar yağlayın. Hamurun tamamını aynı şekilde hazırlayın.