Kalıbı margarin ile yağlayın. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 180 °C
Turbo pişirme: 170 °C
Un, kakao ve hamur kabartma tozunu karıştırıp bir kaba eleyin.
Ayrı bir çırpma kabına yumurta ve pudra şekerini alıp mikserin yüksek devrinde 2 dakika çırpın. Üzerine eritilmiş tereyağı, süt, şekerli vanilin ve un karışımını ekleyip düşük devirde 1 dakika çırpın. Üzerine karışık meyve parçaları, çikolata parçaları ve fındık kırığını ilave edip kaşık ile karıştırın. Hamuru kalıba alın, üzerini düzeltin ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 25 - 30 dakika
Fırından çıkarın ve soğumaya bırakın.
Soğuk sütü çırpma kabına alın. Üzerine pastacı kreması poşetini boşaltın. Mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde 3 dakika çırpın. Kremayı yıldız uçlu krema sıkma torbasına alın. Soğuyan keki servis tabağına çıkarın. Kare şeklinde dilimleyin ve üzerlerine krema sıkın. Antep fıstığı ile süsleyin ve servis yapın.
İlgili Tarifler
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Hazırlama:60 dk.OrtaYaklaşık 9 - 10 dilim