Flag

Pesto Soslu Ispanaklı Dört Peynirli Pizza

Yaklaşık 8 dilim
Kolay
10 dk.
Pesto sos, çam fıstığı ve ıspanak ile sunulan Dr. Oetker Guseppe Dört Peynirli Pizza.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image

Malzemeler

Pizza için
1 yemek kaşığıçam fıstığı
1 adetDr. Oetker Guseppe Pizza Dört Peynirli
2 yemek kaşığıpesto sos
9 - 10 adetkuzu ıspanak yaprağı

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Guseppe Pizza Dört Peynirli
1

Ön hazırlık

Çam fıstıklarını yağsız tavada pembeleşinceye kadar kavurun.

Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden çalıştırın.

Alt-üst pişirme: 200 °C

Turbo pişirme: 200 °C

2

Pizzanın hazırlanışı

Pizzayı ambalajından çıkarın. Pesto sosunu üzerine aralıklı koyun. Tercihen tel ızgara veya sıcak tepsi üzerine koyun. Fırının orta rafında pişirin.

Pişirme süresi: Yaklaşık 13 - 16 dakika


Peynir eriyip rengi altın sarısına döndüğünde fırından çıkarın. Ispanak yapraklarını sıralayın, çam fıstıklarını serpin ve dilimleyerek servis yapın.