Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Vişne Reçeli

(0)
0 0 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi.

2 kavanoz 500 ml

çok pratik 40 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Vişne Reçeli

Reçel:

1 kg ayıklanmış vişne
5 yemek kaşığı su
1 poşet Dr. Oetker Reçelyap
1 kg toz şeker

preparation

Hazırlanışı

Reçelin hazırlanışı

Vişneleri bir tencereye alın. Üzerine 5 yemek kaşığı suyu ilave edin.

Ayrı bir tabağa şekerden 4 yemek kaşığı alıp üzerine Reçelyap poşetini boşaltın ve iyice karıştırın. Bu karışımı da vişnelerin üzerine döküp yüksek ateşte sürekli karıştırarak pişirmeye başlayın. Kaynama başladığında 2 dakika daha kaynatın. Sonra kalan şekeri ekleyin, karıştırarak pişirmeye devam edin. Tencerenin her yerinde kaynama başladığında ateşi kısın ve 3 dakika daha kaynatın. Tencereyi ocaktan alıp arada karıştırarak 5-10 dakika soğutun.

Reçeli metal kapaklı kavanozlara doldurun ve ters çevirin. Meyvelerin eşit dağılımı için, soğuyuncaya kadar, kavanozları yarım saat ara ile alt üst çevirin.