Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Yaban Mersinli Chialı Kup

(0)
0 0 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Vanilyalı puding, chia tohumu ve yaban mersini ile hazırlanan kup tarifi.

yaklaşık 3 kup

pratik 30 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Yaban Mersinli Chialı Kup

Dolgu:

1 - 1,5 yemek kaşığı Chia tohumu (siyah)
1 su bardağı süt

Puding:

1 poşet Dr. Oetker Vanilyalı Puding
2,5 su bardağı süt
1 su bardağı dondurulmuş yaban mersini (blueberry)

Süslemek için:

9 adet taze yaban mersini (blueberry)
1 yemek kaşığı iri kırılmış Antep fıstığı

preparation

Hazırlanışı

1

Dolgunun hazırlanışı

Chia tohumlarını bir cam kaseye alın. Üzerine sütü ilave edin ve buzdolabında 1 saat bekletin.

2

Pudingin hazırlanışı

Yaban mersinlerini mutfak robotunda öğütün. Sütü tencereye alın, öğüttüğünüz yaban mersinleri ve puding toz karışımını ekleyin. Orta ateşte karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirin. Ocaktan alın ve arada karıştırarak soğutun. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın.

3

Servis

Pudingi aralara chia koyarak kuplara doldurun. Üzerlerini Antep fıstığı ve yaban mersini ile süsleyerek servis yapın.