Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Baking Powder

Ristorante Pizza Mozzarella

Hamuru ince ve çıtır olup üst malzemesi olgun domates, rendelenmiş mozzarella, kaşar peyniri ve tipik İtalyan baharatlarıyla zenginleştirilmiştir.
Türkiye'de ilk ve tek olan bu pizzaya özel tadını aromatik taze peynir olan mozzarella veriyor. Mükemmel lezzeti domates, kaşar peyniri ve fesleğenli özel pesto sosu tamamlıyor.
Bu çeşidi hem büyük boy ristorante’lerde (325 g) hem de 4'lü mini ristorante’lerde (140 g x 4) bulabilirsiniz.


200-220°C ısıtılmış fırında 8-11 dakikada pişer.
-6°C 4 gün, -12°C 3 hafta, -18°C 1 yıl saklanabilir.
 

 

 

Alerjen Malzemeler

Bu ürünün alerjik reaksiyonlara veya intoleransa neden olabilecek etiketlenmesi yasal olarak zorunlu içerikleri aşağıda listelenmiştir

Buğday unu
Mozzella peyniri
Süt

Besin ögeleri: Ristorante Pizza Mozzarella

Per 100g Serving
Enerji 300 kcal
1.256 kJ
Yağ 13,95 g
Doymuş yağ 5,48 g
Karbonhidrat 32 g
Şeker 1,9 g
Protein 11,55 g
Tuz 1,13 g

Ürün hakkında daha fazla bilgi

Ağırlık: 325g