İtalyan restoranlarındaki gibi gerçek İtalyan pizza çeşitlerinin tadını çıkartmak çok kolay!
Nasıl hazırlarsınız?
Ürün Hakkında
Daha fazla bilgi
Açıklama
Hamuru ince ve çıtır olup üst malzemesi olgun domates, rendelenmiş mozzarella, kaşar peyniri ve tipik İtalyan baharatlarıyla zenginleştirilmiştir.
Türkiye'de ilk ve tek olan bu pizzaya özel tadını aromatik taze peynir olan mozzarella veriyor. Mükemmel lezzeti domates, kaşar peyniri ve fesleğenli özel pesto sosu tamamlıyor.
Bu çeşidi hem büyük boy ristorante’lerde (325 g) hem de 4'lü mini ristorante’lerde (140 g x 4) bulabilirsiniz.
200-220°C ısıtılmış fırında 8-11 dakikada pişer. -6°C 4 gün, -12°C 3 hafta, -18°C 1 yıl saklanabilir.
İçindekiler
Malzemeler: BUĞDAY UNU, su, 21% MOZZARELLA PEYNİRİ (SÜT, RENNET KAZEİN, tuz, peynir mayası), domates, domates salçası, ayçiçek yağı, tuz, şeker, ıspanak, maya, PEYNİRALTI SUYU TOZU (SÜT), fesleğen, karabiber, aroma verici.
Tarifler hazırlamak ve mutfak ile ilgili yeni fikirler yaratıp bunları sizlerle paylaşmak bizim en büyük tutkumuz!
Bu nedenle sizler için yeni ürünler, aktiviteler, kampanya ve promosyonlar, videolar, Sanal Mağaza ürünleri ve duyuruların yer aldığı “Haber Bülteni” ve her zaman uygulanabilir, garantili, şık, lezzetli, pratik, seçkin tariflerimizi sunduğumuz “Tarif Üyeliği”ni hazırladık...