Flag

Baton kek kalıbını pişirme kağıdı ile kaplama

Baton kek kalıbının iç kısmını pişirme kağıdı ile pratik bir şekilde kaplamanın yöntemi.
Picture - Kastenform Backpapier auslegen-3558 ret ausschnitt

Kalıbı büyü büyük bir pişirme kağıdının üzerine yerleştirin ve tabanın hatlarını çizin. Daha sonra kalıbı birbiri ardına dört tarafa da eğin ve her birinin kenarlarını çizin.


Picture - Kastenform Backpapier auslegen-3570 ret ausschnitt

Pişirme kağıdını çizilen dış köşe kısımlarını kesin.


Picture - Kastenform Backpapier auslegen-3585 ret ausschnitt

Pişirme kağıdını kalıbın içine oturtup fazla kısımlarını dışa doğru katlayın. Dışa katladığınız fazla pişirme kağıtlarını kesmeyin, pişen keki kalıptan çıkarırken buralardan tutup kaldırabilirsiniz. Pişirme kağıdını koymadan önce kalıbı biraz yağlayabilirsiniz. Böylece hamur dökülürken pişirme kağıdı kaymaz.

İlgili İpuçları ve Püf Noktaları

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker