1 poşet pancake'i derin bir kaba boşaltın. Üzerine 1,5 çay bardağı süt ve 1 yumurta ilave edin. El çırpıcısı veya çatal ile düzgün bir hamur haline gelinceye kadar yaklaşık 1-2 dakika karıştırın. Hamuru 3 ayrı kaselere eşit miktarlarda ayırın. Jel renklendirici ilave ederek çatal yardımıyla karıştırarak 3 ayrı renkte hamur elde edin ve ayrı ayrı ince uçlu sıkma torbalarına doldurun. İkinci pancake poşetini 1,5 çay bardağı süt ve 1 yumurta ile karıştırın ve ince uçlu krema sıkma torbasına doldurun.
Yapışmaz yüzeyli tavayı orta ateşte 1-2 dakika ısıtın. Sade pancake hamurundan sıkarak dondurma küllahı çerçevesi çizin, iç kısımlara çapraz çizgiler yapın. Daha sonra boşlukları doldurun. 2-3 saniye sonra spatula yardımı ile ters çevirin. Hazırladığınız renkli hamurlardan küllahın üst kısmına farklı renklerde dondurma topları yapacak şekilde sıkın. Altı pembeleşince bütün olarak ters çevirin, 1-2 saniye bekletip tavadan alın. Hamurun tamamını aynı şekilde pişirin.
Dr. Oetker Pudra Şekeri, Çikolatalı veya Böğürtlen Hazır Sos ile servis yapabilirsiniz.
İlgili Tarifler
Pancake Waffle Krep
Pancake Waffle Krep
Pancake Waffle Krep