Rendelenmiş havuç ve toz şekeri bir tencereye alın. Orta ateşte arada karıştırarak suyunu çekinceye kadar pişirin. Ocaktan alın ve soğumaya bırakın.
Elmaların kabuğunu soyup rendeleyin.
2,5 çay bardağı soğuk sütü çırpma kabına alın. Üzerine pastacı kremasını ilave edin ve mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 3 dakika çırpın. Üzerine havuç, elma, fındık kırığı, Hindistan cevizi rendesi ve şekerli vanilini ilave edip kaşık ile iyice karıştırın.
Hindistan cevizi rendesini bir tabağa alın. Karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp elinizde yuvarlayarak top şekline getirin. Hindistan cevizinin içine atıp her tarafını bulayın. Servis tabağına sıralayın. Servis edinceye kadar buzdolabında bekletin.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar