Unu eleyip maya ve tuzu ilave edin ve karıştırın. Üzerine margarin, ılık süt ve yumurta akını ilave edip iyice yoğurun. Hamuru beklemeden 20 eşit parçaya bölün. Her bir parçayı yuvarlayıp top haline getirin ve ortasına hafifçe basıp çukurlaştırın. Rendelenmiş beyaz peynir koyup katlayarak üzerini kapatın ve pişirme kağıdı serilmiş fırın tepsisine sıralayın. Mayalanması için 15 dakika bekletin.
Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 190 °C
Turbo pişirme: 180 °C
Yumurta sarısı ve sütü karıştırın. Hamurların üzerine sürün ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 20 - 25 dakika
Fırından çıkarıp ılık veya soğuduktan sonra servis yapın.
İlgili Tarifler
Hamur işi
Hamur işi
Hamur işi