Flag

Kavrulmuş Şekerli Badem (Gebrannte Mandeln)

Yaklaşık 5 porsiyon
Kolay
15 dk.
Almanya’nın meşhur tarçınlı badem şekeri tarifi.
Almanya’nın meşhur tarçınlı badem şekeri. Bademler su, toz şeker, şekerli vanilin ve tarçın ile kaynatılıyor. Suyunu çektikçe şeker karamelize olur ve bademlerin etrafını bir tabaka halinde kaplar. Bu mükemmel lezzeti evlerinizde kolaylıkla hazırlayabilirsiniz.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Bu tarife özel ipuçları
Kavrulmuş bademleri iki hafta saklayabilirsiniz.
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker