Kalıbı margarin ile yağlayın. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 170 °C
Turbo pişirme: 170 °C
Yumurta, su, sıvı yağ, kakao ve pandispanya unu çırpma kabına alın ve mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 5 dakika çırpın. Hamuru kalıba alın, üzerine vişneleri sıralayın ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 25 - 30 dakika
Fırından alın ve soğumaya bırakın. Spatula yardımı ile pandispanyayı kalıbından ayırın.
Pudingi 2,5 su bardağı süt ile 2-3 dakika kaynatarak pişirin. Ocaktan alın ve arada karıştırarak soğutun. Oda sıcaklığına geldiğinde buzdolabına koyun ve 15-20 dakika bekletin. Krem şantiyi 1 su bardağı soğuk süt ile 3-4 dakika çırpın. Üzerine pudingi de ilave edip 1-2 dakika daha çırpın. Bu karışımı soğuttuğunuz pandispanyanın üzerine alın ve yemek kaşığının ters tarafı ile çukurlar oluşturun. Üzerine Hindistan cevizini serpin. Buzdolabında 2-3 saat bekletin.
Servisten önce kartondan minik bayraklar kesip kürdanlara yapıştırın ve pastanın üzerine batırın.
İlgili Tarifler
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Hazırlama:240 dk.OrtaYaklaşık 20 dilim