Kalıbı margarin ile yağlayın. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 170 °C
Turbo pişirme: 170 °C
Yumurta, su, sıvı yağ, kakao ve pandispanya unu çırpma kabına alın ve mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 5 dakika çırpın. Hamuru kalıba alın, üzerine vişneleri sıralayın ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 25 - 30 dakika
Fırından alın ve soğumaya bırakın. Spatula yardımı ile pandispanyayı kalıbından ayırın.
Pudingi 2,5 su bardağı süt ile 2-3 dakika kaynatarak pişirin. Ocaktan alın ve arada karıştırarak soğutun. Oda sıcaklığına geldiğinde buzdolabına koyun ve 15-20 dakika bekletin. Krem şantiyi 1 su bardağı soğuk süt ile 3-4 dakika çırpın. Üzerine pudingi de ilave edip 1-2 dakika daha çırpın. Bu karışımı soğuttuğunuz pandispanyanın üzerine alın ve yemek kaşığının ters tarafı ile çukurlar oluşturun. Üzerine Hindistan cevizini serpin. Buzdolabında 2-3 saat bekletin.
Servisten önce kartondan minik bayraklar kesip kürdanlara yapıştırın ve pastanın üzerine batırın.
İlgili Tarifler
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Kek, Pasta