Süt ve kremayı bir tencereye alın. Üzerine pudingi ilave edip orta ısıdaki ocakta karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Süre sonunda ocaktan alın. Oda sıcaklığına gelinceye kadar karıştırarak soğutun.
Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için çalıştırın.
Alt-üst pişirme: 180 °C
Turbo pişirme: 170 °C
Yulaf ezmesi, bal, tereyağı ve fındıkları bir kaba alıp iyice karıştırın. Pişirme kağıdı serilmiş fırın tepsisine yayın ve arada kaşık ile karıştırarak 10-15 dakika pişirin. Süre sonunda fırından alın ve soğumaya bırakın.
Çilekleri dörde kesin. Soğuyan pudingin yarısını kuplara paylaştırın. Üzerlerine yulaflı karışımı ve meyveleri koyup kalan pudingi paylaştırın. Buzdolabında 1 saat bekletin ve servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar