Etleri 5-6 cm uzunluğunda ve 1 cm genişliğinde ince şeritler şeklinde kesin. Derin bir kaba alıp üzerine zeytinyağını dökün ve iyice karıştırın. Üzerini kapatın ve buzdolabında en az 1 saat bekletin. Süre sonunda buzdolabından çıkarın. Tavayı orta ısıdaki ocakta ısıtıp etleri arkalı önlü çevirerek pişirin. Kekik, karabiber, kırmızı toz biber ve tuzu serpin. 1-2 kez karıştırın ve ocaktan alın.
Su, sirke ve sıvı yağı bir tencereye alıp kaynatın. Biberi kaynayan suya koyup yumuşayıncaya kadar bekletin. Sudan alıp kabuğunu soyun ve dilimleyin.
Soğanlardan 2-3'er adet ince halka kesin.
Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden çalıştırın.
Alt-üst pişirme: 200 °C
Turbo pişirme: 200 °C
Pizzayı ambalajından çıkarıp tercihen tel ızgara veya sıcak tepsi üzerine koyun. Fırının orta rafında pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 13 - 16 dakika
Peynir eriyip rengi altın sarısına döndüğünde fırından çıkarın. Bekletmeden üzerine et, biber ve soğanları sıralayın. Bekletmeden dilimleyerek servis yapın.
İlgili Tarifler
Pizza, Pide
Pizza, Pide
Pizza, Pide
Pizza, Pide
Pizza, Pide
Pizza, Pide
Pizza, Pide
Hazırlama:30 dk.OrtaYaklaşık 8 dilim