Flag

Çilekli Muzlu Kalpler

2 kişilik
Kolay
330 dk.
Dondurularak hazırlanan meyveli, süzme yoğurtlu ballı tatlı.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image
Ekipmanlar
Kalıp
Dr. Oetker Mini Serisi Kelepçeli Kalp Kalıp 12 cm

Malzemeler

Taban
1 su bardağıDr. Oetker Vitalis Multi Meyveli Çıtır Müsli
20 geritilmiş margarin
2 yemek kaşığıbal
Meyveli karışım
15 - 20 adetçilek (orta boy)
1 adetmuz
1 su bardağısüzme yoğurt
2 yemek kaşığıbal
1 poşetDr. Oetker Şekerli Vanilin

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Vitalis Multi Meyveli Çıtır Müsli
Picture - Dr. Oetker Şekerli Vanilin
1

Tabanın hazırlanışı

Müsliyi derin bir kaba alın. Üzerine eritilmiş margarin ve balı ekleyip karıştırın. Kalıplara paylaştırın ve kaşığın tersi ile bastırarak yayın.

2

Meyveli karışım

Çilekleri ayıklayıp yıkayın. Muzun kabuğunu soyun ve iri parçalara kesin. Birlikte mutfak robotuna alın ve püre haline getirin. Üzerine yoğurt, bal ve şekerli vanilini ekleyip karıştırın. Kalıplardaki tabanların üzerine paylaştırın. Buzdolabının dondurucu bölümüne alın ve 5-6 saat bekletin.

3

Servis

Donan tatlıları dondurucudan çıkarın, kalıpların kenarlarını bıçak ile sıyırarak ayırın ve kelepçelerini çıkarın. Ters çevirerek servis tabağına alın ve bekletmeden servis yapın.