Flag

Lor Peynirli Supangleli Tatlı

Yaklaşık 6 dilim
Kolay
170 dk.
Tatlı lor, bisküvi, ceviz ve supangle ile yapılan pratik tatlı tarifi.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image
Ekipmanlar
Kalıp
Dikdörtgen kalıp (15x25 cm)

Malzemeler

Lorlu taban
15 adetbebe bisküvisi
300 gtatlı lor peyniri
2 yemek kaşığıbal
0,5 çay bardağısüt
1 çay bardağıiri kırılmış ceviz
Supangle
1 poşetDr. Oetker Supangle
2,5 su bardağısüt
25 gmargarin
Üzeri için
2 - 3 yemek kaşığıöğütülmüş Antep fıstığı
2 yemek kaşığıHindistan cevizi rendesi

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Supangle
1

Lorlu taban

Bisküvileri mutfak robotunda öğütün. Üzerine tatlı lor, bal ve sütü ekleyip kaşık ile iyice karıştırın. Cevizleri ilave edip tekrar karıştırın ve kalıba yayın.

2

Supangle

Supangleyi 2,5 su bardağı süt ve margarin ile tarifine göre pişirin. Ocaktan alıp lorlu karışımın üzerine dökün. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın ve 2 saat bekletin.


Antep fıstığı ve Hindistan cevizi ile süsleyip dilimleyerek servis yapın.