Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Ançüezli Guseppe Pizza

(0)
0 0 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Guseppe Mozarella Pizza'yı ançüez ile denediniz mi?

4 - 6 dilim

çok pratik 10 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Ançüezli Guseppe Pizza

Üzeri için:

6 adet ançüez
halka şeklinde doğranmış soğan
Limon dilimleri
maydanoz yaprakları

Taban için:

1 adet Dr. Oetker Guseppe Mozzarella Pizza

preparation

Hazırlanışı

1

Ön hazırlık

Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Alt-üst pişirme: 200 °C

Turbo pişirme: 200 °C

2

Üzerinin hazırlanışı ve pişirme

Ançüezleri ılık suda 1-2 dakika bekletin. Pizzayı fırın tepsisine alın ve üzerine ançüezleri sıralayın. Halka şeklinde ince dilimlenmiş soğan ve limonları sıralayın ve pişirin. 

Pişirme süresi: 12 - 16 dakika

3

Pizzayı fırından çıkarın. Maydanoz yaprakları ile süsleyin ve dilimleyerek servis yapın.