Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Glutensiz Muhallebi

(9)
Tarifi beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Dr. Oetker Glutensiz Pirinç Unu ile hazırlanan muhallebi tarifi.

yaklaşık 3 - 4 kase

çok pratik 20 Dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Glutensiz Muhallebi

35 g Dr. Oetker Glutensiz Pirinç Unu
4 - 5 yemek kaşığı toz şeker
500 ml süt
1 poşet Dr. Oetker Şekerli Vanilin (gluten içermez) (gluten içermez)

*Dr. Oetker Glutensiz ürünler dışındaki malzemelerin de gluten içermediğinden emin olunuz.:

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Muhallebinin hazırlanışı

Toz şeker, pirinç unu ve şekerli vanilini bir tabakta karıştırın. Daha sonra tencereye boşaltın ve üzerine sütü ekleyin. Orta ateşte sürekli karıştırarak kaynatın. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın, 3-4 dakika daha karıştırarak pişirin ve ocaktan alın. Kaselere paylaştırın ve soğutun. Arzuya göre meyve ile süsleyerek servis yapın.

Beslenme bilgileri * Glutensiz Muhallebi

Porsiyon / Servis 100 g / ml