Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Glutensiz Pancake

(0)
5 1 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Dr. Oetker ürünleri ile hazırlanan glutensiz pancake tarifi.

Yaklaşık 20 adet

pratik 20 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Glutensiz Pancake

Malzemeler:

1 su bardağı Dr. Oetker Glutensiz Sade Un Karışımı
2 yumurta akı
2 yumurta sarısı
2 yemek kaşığı toz şeker
1 su bardağı süt
1 poşet Dr. Oetker Şekerli Vanilin (gluten içermez)

*Dr. Oetker Glutensiz ürünler dışındaki malzemelerin de gluten içermediğinden emin olunuz.:

preparation

Hazırlanışı

1

Hamurun hazırlanışı

Yumurta aklarını cam veya çelik bir çırpma kabına alın, mikserin en yüksek devrinde 3 dakika çırpın.

Yumurta sarıları, toz şeker, süt ve şekerli vanilini ayrı bir çırpma kabına alın. Mikserin orta devrinde 1 dakika çırpın. 1 su bardağı glutensiz un karışımını ekleyin ve düşük devirde 1 dakika çırpın. Üzerine hazırladığınız yumurta akını ilave edip kaşık veya spatula ile alttan üste doğru yavaşça karıştırın.

2

Pişirme

Yapışmaz yüzeyli tavayı orta ateşte 1-2 dakika ısıtın. Hamurdan 1 yemek kaşığı alarak tavaya dökün ve hafifçe yayın. Kısık ateşte her iki yüzeyi de kızarıncaya kadar pişirin. Hamurun tamamını bu şekilde pişirip arzuya göre bal, reçel ve çeşitli meyveler ile servis yapın.