Flag

Pudingli Bisküvili Pasta

8 - 10 dilim
Kolay
30 dk.
Çocukluğumuzu hatırlatan klasik pudingli bisküvili pasta tarifi.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image
Ekipmanlar
Kalıp
Dikdörtgen kalıp (18x28 cm)

Malzemeler

Pudingli bisküvi için
2 poşetDr. Oetker Kakaolu Puding
6,5 su bardağısüt
1 paketsade petit beurre bisküvi
Süslemek için
Hindistan cevizi rendesi
iri kırılmış Antep fıstığı
file badem

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Kakaolu Puding
1

Pudingin hazırlanışı

Süt ve pudingleri tencereye boşaltın. Orta ısıdaki ocakta karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısıp 2-3 dakika daha karıştırarak pişirmeye devam edin. 

2

Bisküvili pastanın hazırlanışı

Kalıbın tabanını kaplayacak şekilde bir sıra bisküvi dizin. Üzerine pudingin 1/3'ünü yayın. Tekrar bisküvi sıralayın ve kalan pudingin yarısını yayın. En üstte puding kalacak şekilde işlemi bir kez daha tekrarlayın. Üzerini düzeltin ve oda sıcaklığına gelinceye kadar bekletin. Daha sonra buzdolabına alın ve 1-2 saat bekletin. Dilimleyip Hindistan cevizi, Antep fıstığı ve badem ile süsleyerek servis yapın.