Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Pudişler

(0)
0 0 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Pratik bir süsleme ile pudingleri neşelendirdik.

5 - 7 adet

çok pratik 40 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Pudişler

Puding:

1 poşet Dr. Oetker Vanilyalı Puding
3 su bardağı süt
1 limon kabuğu rendesi
1 poşet Dr. Oetker Kakaolu Puding
3 su bardağı süt

Üzeri için:

1 poşet Dr. Oetker Bitter Glazür

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Hazırlanışı

Ayrı tencerelerde vanilyalı pudingi 3 su bardağı süt ve limon kabuğu rendesi ile, kakaolu pudingi de 3 su bardağı süt ile tarifine göre aynı anda pişirin.

2

Ocaktan alıp bekletmeden 5-7 adet derin kaseye önce 2 yemek kaşığı vanilyalı puding dökün, sonra üzerine, tam ortasına gelecek şekilde kakaolu pudingten  2 yemek kaşığı dökün. Bu işlemi kaseler doluncaya kadar tekrarlayın. Pudingler oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın ve 2-3 saat bekletin.

3

Pudinglerin yan kısmından bir bıçak yardımı ile hafifçe kaldırarak hava aldırın ve ters çevirerek servis tabaklarına alın.

4

Glazür poşetini kaynatılmış ve 1-2 dakika soğumaya bırakılmış suya koyup 5 dakika bekletin. Glazür poşetini sudan maşa ile çıkartın, kenarından kesin ve pişirme kağıdından hazırladığınız huniye doldurun. Ucunu makas ile kesip pudinglere göz ve saç çizin. Kalan glazürü pişirme kağıdı üzerine "el" ve "dil" şeklinde sıkın. Glazür donunca pişirme kağıdından ayırın ve pudinglere batırın.