Flag

Pudişler

5 - 7 adet
Kolay
180 dk.
Pratik bir süsleme ile pudingleri neşelendirdik.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image

Malzemeler

Puding
1 poşetDr. Oetker Vanilyalı Puding
3 su bardağısüt
1limon kabuğu rendesi
1 poşetDr. Oetker Kakaolu Puding
3 su bardağısüt
Üzeri için
80 gbitter çikolata

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Kakaolu Puding
1

Hazırlanışı

Ayrı tencerelerde vanilyalı pudingi 3 su bardağı süt ve limon kabuğu rendesi ile, kakaolu pudingi de 3 su bardağı süt ile tarifine göre aynı anda pişirin.

2

Ocaktan alıp bekletmeden 5-7 adet derin kaseye önce 2 yemek kaşığı vanilyalı puding dökün, sonra üzerine, tam ortasına gelecek şekilde kakaolu pudingten 2 yemek kaşığı dökün. Bu işlemi kaseler doluncaya kadar tekrarlayın. Pudingler oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın ve 2-3 saat bekletin.

3

Pudinglerin yan kısmından bir bıçak yardımı ile hafifçe kaldırarak hava aldırın ve ters çevirerek servis tabaklarına alın.

4

Çikolatayı benmari yöntemi ile eritin ve pişirme kağıdından hazırladığınız huniye doldurun. Ucunu makas ile kesip pudinglere göz ve saç çizin. Kalan çikolatayı pişirme kağıdı üzerine "el" ve "dil" şeklinde sıkın. Çikolatalar donunca pişirme kağıdından ayırın ve pudinglere batırın.