Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Sade Bisküvi

(0)
4 24 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Temel sade bisküvi tarifi kolayca nasıl yapılır, bisküvü malzemelerinde tereyağı kullanılır mı?

Yaklaşık 30 adet

çok pratik 20 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Sade Bisküvi

Hamur:

2 su bardağı un
150 g yumuşak margarin veya tereyağı
1 çay bardağı Dr. Oetker Pudra Şekeri
1 yumurta sarısı
1 poşet Dr. Oetker Şekerli Vanilin

preparation

Hazırlanışı

1

Ön hazırlık

Fırın tepsisini yağlayın veya pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Alt-üst pişirme: 170 °C

Turbo pişirme: 160 °C

2

Hamurun hazırlanışı ve pişirme

Unu derin bir kaba eleyin. Üzerine margarin veya tereyağı, pudra şekeri, yumurta sarısı ve şekerli vanilini ekleyip 3-4 dakika yoğurun.

Hamuru hafif unlanmış tezgahta merdane ile 3-4 mm kalınlığında açın. Değişik şekillerde kurabiye kalıpları ile kesip fırın tepsisine sıralayın ve pişirin.

Pişirme süresi: Yaklaşık 10 - 12 dakika

Fırından çıkarıdığınız kurabiyeleri tepsiden alın ve soğumaya bırakın.