Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Şans Dolu Kuplar

(0)
0 0 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Çilekli puding ve jel ile hazırlanan renkli kuplar..

Yaklaşık 8 adet

çok pratik 20 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Şans Dolu Kuplar

Puding:

1 poşet Dr. Oetker Çilekli Puding
3 su bardağı süt

Jel:

1 paket Dr. Oetker Çilek Aromalı Bitkisel Jel
2,5 su bardağı su
Yarım muz
Yarım elma
6 - 7 adet çilek

Kalıp:

Silikon Çikolata Kalıbı - Tatlı Bahar

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Puding

Sütü bir tencereye boşaltıp üzerine puding poşetini ilave edin ve tarifine göre pişirin. Ocaktan alıp su ile çalkalanmış 6 adet şekilli kasenin yarısına kadar doldurun. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın ve 1 saat bekletin.

Elma, muz ve çilekleri küp şeklinde doğrayın.

2

Jel

2,5 su bardağı suyu kaynatıp derin bir kaba boşaltın. Üzerine jel poşetini ilave edin ve eriyinceye kadar karıştırıp 5 dakika bekletin.

Silikon kalıbın 6 bölümünü jel ile doldurun.

Kalan jele meyveleri ilave edin ve karıştırın. Bekletmeden kaselerdeki pudinglerin üzerine paylaştırın. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın ve 2-3 saat bekletin.

3

Tatlıları servis tabaklarına ters çevirerek çıkarın. Şekilli jelleri silikon kalıptan çıkararak pudinglerin üzerlerine yerleştirin ve servis yapın.

Bu tarifte kullanılan kalıbı Dr. Oetker Sanal Mağaza'dan temin edebilirsiniz.