Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Şirin Balık

recipe-Şirin Balık
(0)
Tarifi beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Balığın pulları muzdan, gövdesi pudingten, bugün mutfakta çok eğleniyoruz...

yaklaşık 7 - 8 porsiyon

çok pratik 40 Dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Şirin Balık

Pudingli karışım:

1 poşet Dr. Oetker Kakaolu Puding
3 su bardağı süt
7 - 8 adet kakaolu petit beurre bisküvi (iri kırılmış) (iri kırılmış)
½ çay bardağı fındık kırığı

Üzeri için:

2 ½ su bardağı su
1 paket Dr. Oetker Muz Aromalı Bitkisel Jel
Yarım muz
1 dilim kivi
3 - 4 adet çilek

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Pudingin hazırlanışı

Kalıbı düz bir tepsi üzerine oturtun. 3 su bardağı sütü tencereye alın ve üzerine puding poşetini boşaltın. Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alıp 5 dakika bekletin. Üzerine bisküvi ve fındık kırığını ekleyip karıştırın. Kalıba dökün ve üzerini düzeltin. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın ve 1 saat bekletin.

2

Jelin hazırlanışı

2,5 su bardağı suyu kaynatıp derin bir kaba alın, üzerine muz aromalı jel poşetini boşaltın. Kaşık yardımı ile eriyinceye kadar karıştırın ve 5 dakika bekletin.

3

Süsleme ve servis

Muzu dilimleyip ortadan ikiye kesin ve pudingin üzerine balık pulu şeklinde sıralayın. Kalan bölümleri kivi ve çilek ile doldurun. Jeli meyvelerin üzerine kaşık ile azar azar dökün. Buzdolabında 2 saat bekletin. Kalıbı çıkarıp dilimleyerek servis yapın.

Beslenme bilgileri * Şirin Balık

Porsiyon / Servis 100 g / ml