Sütü tencereye alın. Üzerine pudingi ekleyip orta ısıdaki ocakta karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alın ve arada karıştırarak soğutun.
Çilekleri ayıklayıp yıkayın ve mutfak robotunda püre haline getirin. Tencereye alın, su, toz şeker ve mısır nişastasını ekleyip karıştırın. Orta ısıdaki ocakta karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 2 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alın ve arada karıştırarak soğutun.
Gofretleri küçük küpler şeklinde kesin ve kuplara paylaştırın. Üzerlerine muzlu pudingi paylaştırın. Soğuyan çilekli sosu pudinglerin üzerini kaplayacak şekilde yayın ve Hindistan cevizi serpin. Buzdolabında 1-2 saat beklettikten sonra çilek ile süsleyin ve servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar