Su ve toz şekeri bir tencereye alın, orta ateşte şeker eriyinceye kadar karıştırın. Kaynama başladığında ocağı kısın ve limon suyunu ilave edin. 3 dakika daha kaynatın, ocaktan alın ve soğumaya bırakın.
Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 210 °C
Turbo pişirme: 200 °C
Margarin, yumurta, toz şeker, sıvı yağ, şekerli vanilin, hamur kabartma tozu ve kakaoyu bir kaba alın. Unu azar azar ilave ederek yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alın, elinizde yuvarlayıp fırın tepsisine sıralayın ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 15 - 20 dakika
Fırından çıkardığınız kurabiyeleri bekletmeden soğuk şuruba teker teker batırıp çıkarın. Soğutup servis yapın.
İlgili Tarifler
Kurabiyeler
Kurabiyeler
Kurabiyeler