Pudingi süt ile karıştırarak orta ısıdaki ocakta pişirin. Kaynamaya başladığında ocağı kısın, tereyağını ilave edin ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alıp arada karıştırarak oda sıcaklığına gelinceye kadar bekletin. Kalıbın tabanına pişirme kağıdı serin. Bisküvileri iri parçalara kırın, pudinge ilave edin ve karıştırın. Kalıbın tabanına yayın ve buzdolabına koyun.
Sütü çırpma kabına alın ve üzerine Cheesecake Yap poşetini boşaltın. Mikser ile 2-3 dakika çırpın. Yoğurdu ekleyin ve 1 dakika daha çırpın. Hazırladığınız karışımı kalıptaki mozaik pastanın üzerine yayın, üzerini düzeltin ve buzdolabında 2-3 saat bekletin.
Çikolatayı bir kaba alın, sıvı yağı ilave edin ve benmari yöntemi ile eritin. Ocaktan alıp 5 dakika bekletin ve cheesecake'in üzerine yayın. Dilimleyerek servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar