Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Acı Badem Kurabiyeli Supangle Kup

(0)
0 0 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Acı badem kurabiyesi, çikolata parçaları ve fındık ezmesi ile hazırlanan supangleli kup.

Yaklaşık 4 kup

pratik 20 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Acı Badem Kurabiyeli Supangle Kup

Supangleli karışım:

1 poşet Dr. Oetker Supangle
2,5 su bardağı süt
25 g margarin
2 adet acı badem kurabiyesi - büyük boy
0,5 çay bardağı Dr. Oetker Çikolata Parçaları
0,5 çay bardağı fındık kırığı

Üzeri için:

1 adet acı badem kurabiyesi - büyük boy
0,5 çay bardağı ortadan ikiye bölünmüş fındık

preparation

Hazırlanışı

Hazırlanışı

Acı badem kurabiyelerini küçük küpler şeklinde kesin. Sütü bir tencereye alın ve üzerine supangle poşetini boşaltın. Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısıp margarini ilave edin, 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin ve ocaktan alın. Supangleyi, aralara acı badem kurabiyesi, çikolata parçaları ve fındık kırığı koyarak kuplara doldurun. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın ve 1-2 saat bekletin.

Kupları iri parçalara kırdığınız acı badem kurabiyesi ve fındıklar ile süsleyip servis yapın.