Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Acı Bademli Keşkül

(0)
0 0 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Acı badem kurabiyeli taban üzerinde keşkül.

Yaklaşık 8 dilim

pratik 40 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Acı Bademli Keşkül

Taban:

12 adet acı badem kurabiyesi - küçük boy
50 g eritilmiş margarin

Keşkül:

1 poşet Dr. Oetker Keşkül
3 su bardağı süt
1 çay bardağı badem-bütün

Kalıp:

Dikdörtgen kalıp (16x26 cm)

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Taban

Acı badem kurabiyelerini mutfak robotunda öğütün ve eritilmiş margarin ile karıştırın. Kalıba yayın ve kaşığın tersi ile bastırarak düzeltin.

2

Keşkülün hazırlanış

Keşkülü 3 su bardağı süt ile pişirin, ocaktan alıp acı bademli karışımın üzerine yayın. Bademleri sıcak suda 10-15 dakika bekletip kabuklarını soyun. Bıçak yardımı ile ince dilimleyin ve tatlının üzerine serpin.

Buzdolabında 2-3 saat bekletip dilimleyerek servis yapın.