Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Beyaz İnci

(0)
Tarifi beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Ananas, badem, beyaz çikolata lezzet ve zarifliği bu pastada.

yaklaşık 12 - 14 kişilik

pratik 60 Dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Beyaz İnci

Pandispanya:

1 paket Dr. Oetker Pandispanya Un
3 yumurta (orta boy)
1 çay bardağı su

Krema:

2 poşet Dr. Oetker Vanilyalı Puding
1 - 2 yemek kaşığı toz şeker
2 - 3 yemek kaşığı süt
5 su bardağı süt
1 su bardağı krema
2 yumurta sarısı

Dolgu:

1 su bardağı küp şeklinde doğranmış konserve ananas
1 ½ çay bardağı iri kırılmış kabuksuz badem
40 g rendelenmiş beyaz çikolata

Üzeri için:

40 g beyaz çikolata
1 poşet Dr. Oetker Pasta Süsü - Gümüş İnci

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Ön hazırlık

Kalıba pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Turbo pişirme: 170 °C

Alt-üst pişirme: 170 °C

2

Hamurun hazırlanışı ve pişirme

Yumurta, su ve pandispanya unu çırpma kabına alın ve mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 5 dakika çırpın. Kalıba alın, üzerini düzeltin ve pişirin.

Pişirme süresi: yaklaşık 40 - 45 dk.

Fırından çıkardığınız kalıbın kelepçesini spatula yardımı ile kenarlarından ayırarak çıkarın ve pandispanyayı soğumaya bırakın. Soğuyan pandispanyayı enlemesine üçe kesin.

3

Kremanın hazırlanışı

1-2 yemek kaşığı toz şekeri bir tencereye alın, kısık ateşte karıştırmadan eritin. Karamel rengi olduğunda 2-3 yemek kaşığı sütü ekleyin, şeker eriyinceye kadar karıştırın ve ocaktan alın. Üzerine 5 su bardağı süt, krema ve yumurta sarılarını ilave edip çatal ile iyice karıştırın. Üzerine puding poşetlerini boşaltın. Orta ateşte karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alıp arada karıştırarak soğutun.

Soğumuş kremayı mikserin düşük devrinde 2-3 dakika çırpın.

4

Şekillendirme ve servis

Pandispanyanın ilk katını servis tabağına alın, üzerine soğumuş kremadan bir miktar yayın. Ananas, badem ve rendelenmiş beyaz çikolatanın yarısını kremanın üzerine sıralayın. Pandispanyanın ikinci katını üzerine kapatıp tekrar krema yayın, kalan ananas badem ve çikolataları sıralayın. Üçüncü kat keki üzerine kapatın. Pastayı kalan krema ile kaplayın. Buzdolabında 2-3 saat bekletin.

Bıçak yardımı ile ince yaprak şeklinde kestiğiniz beyaz çikolata ve gümüş inciler ile süsleyip dilimleyerek servis yapın.

Beslenme bilgileri * Beyaz İnci

Porsiyon / Servis 100 g / ml

Dr. Oetker ürünleri kullanılmıştır.

Detaylar için ürünü tıklayın