Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Beyaz Parfe

(0)
3 1 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Kedidili bisküvi, süzme yoğurt, krem şanti ve labne peyniri ile hazırlanan ve dondurarak böğürtlenli sos ile servis edilen soğuk tatlı.

Yaklaşık 12 dilim

çok pratik 20 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Beyaz Parfe

Malzemeler:

200 g kedidili bisküvi
1 poşet Dr. Oetker Krem Şanti
1 su bardağı buzdolabında soğutulmuş süt
1 su bardağı labne peyniri
1 su bardağı süzme yoğurt
0,5 çay kaşığı Dr. Oetker Sıvı Aroma Verici - Vanilya
2 yemek kaşığı Dr. Oetker Pudra Şekeri

Süslemek için:

1 poşet Dr. Oetker Hazır Böğürtlenli Sos

Kalıp:

Dikdörtgen kalıp (24x35 cm)

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Karışımın hazırlanışı

Bisküvileri ince öğütün. Soğuk sütü çırpma kabına alıp üzerine krem şanti poşetini boşaltın. Mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 2-3 dakika çırpın. Labne peyniri, süzme yoğurt, vanilya aroması ve pudra şekerini ayrı bir çırpma kabına alıp mikser ile 2 dakika çırpın. Üzerine hazırladığınız krem şantiyi ekleyip 1 dakika daha çırpın. Öğütülmüş bisküvileri ilave edip mikserin orta devrinde malzemeler karışıncaya kadar çırpın. Hazırladığınız karışımı kalıba döküp üzerini düzeltin. Üzerini streç film ile kapatıp buzlukta 2-3 saat bekletin.

2

Servis

Servisten 20 dakika önce tatlıyı buzluktan alın ve buzdolabına koyun. Dilimleyip böğürtlenli sos ile süsleyerek servis yapın.