Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Krep Supangle

(0)
Tarifi beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Supangleli, fındık ezmeli krep.

8 adet

pratik 40 Dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Krep Supangle

Dolgu:

1 poşet Dr. Oetker Supangle
2 ½ su bardağı süt
25 g margarin
8 yemek kaşığı fındık ezmesi

Krep:

1 poşet Dr. Oetker Krep
1 yumurta (orta boy)
2 su bardağı süt

Üzeri için:

40 g rendelenmiş bitter çikolata

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Dolgu

Supangleyi süt ile karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında margarini ekleyin, 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin ve ocaktan alın. Arada karıştırarak soğutun.

2

Krep

Krep un karışımını yumurta ve süt ile mikserin çırpıcı uçları veya tel çırpıcısı ile düzgün bir hamur haline gelinceye kadar yaklaşık 1- 2 dakika karıştırın. 26 cm çapında yapışmaz yüzeyli tavayı yağlayın ve orta ateşte ısıtın. Hamurdan tavanın tabanını ince bir tabaka halinde kaplayacak kadar dökün. Tavayı haraket ettirerek hamurun tamamen yayılmasını sağlayın. Orta ateşte kenarları hafif kıvrılıncaya kadar pişirin. Daha sonra çevirip diğer yüzünü pişirin. Hamurun tamamını bu şekilde hazırlayın. Soğumaya bırakın.

3

Servis

Kreplerin üzerine fındık ezmesi sürün, üzerine supangleyi yayın ve dörde katlayın. Üzerine de fındık ezmesi sürüp, çikolata rendesi serperek servis yapın.

Beslenme bilgileri * Krep Supangle

Porsiyon / Servis 100 g / ml

Dr. Oetker ürünleri kullanılmıştır.

Detaylar için ürünü tıklayın