2,5 su bardağı sütü bir tencereye alın ve üzerine puding poşetini boşaltın. Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alın ve soğumaya bırakın.
Soğuyan pudingi mikser ile 2 dakika çırpın. Krem şantiyi yarım su bardağı soğuk süt ile önce düşük, sonra yüksek devirde 3-4 dakika çırpın. Üzerine puding ve portakallı şekeri ekleyip 2 dakika daha çırpın. Hazırladığınız karışımı kalıba alın ve yayın. Üzerini streç film ile kapatın ve dondurucuda 5-6 saat bekletin.
Servisten 5-10 dakika önce tatlıyı dondurucudan çıkarın. Dondurma kaşığı ile tatlıdan toplar çıkarıp kaselere alın. Arzuya göre portakal kabuğu rendesi ile süsleyin ve bekletmeden servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar
Hazırlama:30 dk.Yaklaşık 8 - 10 top