Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Tatlı Kalpler

(0)
0 0 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Çilek püresi ile hazırlanan dondurulmuş kalpler.

Yaklaşık 2 kişilik

çok pratik 20 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Tatlı Kalpler

Malzemeler:

0,5 su bardağı Dr. Oetker Pudra Şekeri
0,5 su bardağı su
250 g çilek
2 - 3 yemek kaşığı limon suyu

Kalıp:

Silikon çikolata kalıbı - kalp

preparation

Hazırlanışı

1

Şurubun hazırlanışı

Pudra şekeri ve suyu bir tencereye alın. Orta ateşte kaynayıncaya kadar sürekli karıştırın. Daha sonra ocağı kısın ve 3 dakika daha kaynatın. Ocaktan alın ve soğumaya bırakın.

2

Sorbenin hazırlanışı

Çilekleri ayıklayıp yıkayın ve iri parçalara kesin. Mutfak robotuna alın, üzerine hazırladığınız şurubu ve limon suyunu ilave edin. Meyveler püre haline gelinceye kadar karıştırın. Hazırladığınız karışımı kalıbın bölmelerine doldurun ve buzdolabının dondurucu bölümünde 4-5 saat bekletin.

3

Servis

Tatlıları dondurucudan çıkarıp kalıplarından çıkarın. Bekletmeden servis yapın.