Kalıbı margarin ile iyice yağlayın ve unlayın. Çubukları şekillerin yarılarına kadar gelecek şekilde çukurlara oturtun. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 180 °C
Turbo pişirme: 170 °C
Yumurtaları mikser ile 1 dakika çırpın. Üzerine toz şeker, tuz, şekerli vanillin ve limon suyunu ilave edip 2 dakika daha çırpın. Unu eleyip ekleyin ve mikserin düşük devrinde 1 dakika daha çırpın.
Ayrı bir kaba hamurdan 2 yemek kaşığı alın, 1 tatlı kaşığı su ve kakaoyu ekleyip çırpın.
Beyaz hamuru kaşıkla kalıplara paylaştırın.
Kakaolu hamuru pişirme kağıdından hazırladığınız huninin içine doldurun, huninin ucunu makas ile ince kesin, beyaz hamurların üzerine spiral şeklinde sıkın ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 10 - 12 dakika
Fırından çıkarıp 10 dakika bekletin, lolipopları kalıptan çıkarın ve soğumaya bırakın.
İlgili Tarifler
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Kek, Pasta