Bisküvileri mutfak robotunda öğütün. Derin bir kaba alın, üzerine öğütülmüş fındık ve çikolata parçalarını ekleyip karıştırın. Eritilmiş tereyağı ve sütü ilave edin ve kaşık ile iyice karıştırın. Hazırladığınız karışımdan eliniz ile alarak muffin kalıplarının taban ve yanlarını 5-6 mm kalınlığında kaplayacak şekilde bastırarak yayın. Buzdolabında 2 saat bekletin.
Sütü bir tencereye alın ve üzerine supangle poşetini boşaltın. Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın, margarini ilave edin ve 2-3 dakika daha pişirin. Ocaktan alın ve arada karıştırarak soğutun. Buzdolabında bekletin.
Muffin kağıtlarını dışa doğru açarak bisküvili kaplardan ayırın. Buzdolabında beklettiğiniz supangleyi krema sıkma torbasına doldurun. Aralara Antep fıstığı serperek bisküvili kapların içine sıkarak doldurun. Üzerlerini Antep fıstığı ile süsleyip servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar