Kalıbın iç kısmına pişirme kağıdı yerleştirin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden çalıştırın.
Alt-üst pişirme: 170 °C
Turbo pişirme: 160 °C
Un karışımını çırpma kalıbına boşaltın. Üzerine margarin, yumurta ve sütü ekleyip mikser ile 3 dakika çırpın. Hamuru kalıba alın, üzerini düzeltin ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 20 - 25 dakika
Süre sonunda keki fırından çıkarın ve soğumaya bırakın.
Çilekleri ayıklayıp yıkayın ve ikiye kesin. Soğuyan keki servis tabağına alın. Kenarından 1 cm pay kalacak şekilde kaşık yardımı ile 0,5 cm derinliğinde oyun. Muzu 1 cm kalınlığında dilimleyin ve çilekler ile birlikte kekin oyulan kısmına sıralayın.
Sütü çırpma kabına alın ve üzerine Köstebek Pasta ambalajından çıkan krema karışımını ilave edin. Mikser ile 2-3 dakika çırpın. Çikolata parçalarını ilave edip kısa bir süre daha çırpın ve meyvelerin üzerine yayın. Çıkan kek kırıntılarını ufalayın ve kremanın üzerine hafifçe bastırarak tamamen kaplayacak şekilde serpin. Pastayı buzdolabında yaklaşık 2 saat bekletin ve dilimleyerek servis yapın.
İlgili Tarifler
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Kek, Pasta