Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için çalıştırın.
Alt-üst pişirme: 180 °C
Turbo pişirme: 170 °C
Tereyağı, yoğurt, pudra şekeri ve şekerli vanilini derin bir kaba alın ve kaşık ile karıştırın. Un ve hamur kabartma tozunu karıştırıp eleyerek karışıma ilave edin. İyice yoğurun.
Süt ve pastacı kremasını tencereye alın. Orta ısıdaki ocakta el çırpıcısı ile karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında ocağı kısıp margarini ilave edin ve 1 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alın ve soğumaya bırakın.
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp elinizde bastırarak yuvarlak açın. Ortalarına birer tatlı kaşığı pastacı kreması koyup bohça şeklinde kapatın. Yuvarlayıp birleşme yerleri alta gelecek şekilde fırın tepsisine sıralayın ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 20 - 25 dakika
Fırından çıkartıp soğutun ve üzerlerine pudra şekeri serpin.
İlgili Tarifler
Kurabiyeler
Kurabiyeler
Kurabiyeler