3,5 su bardağı sütü bir tencereye alıp üzerine puding poşetini boşaltın. Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alıp kuplara paylaştırın. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın ve 1 saat bekletin.
Vişne suyu, su ve toz şekeri bir tencereye alıp orta ısıdaki ocakta şeker eriyinceye kadar karıştırın. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve jelatini ilave edin. Eriyinceye kadar karıştırıp ocaktan alın. 20 dakika bekletin ve kuplardaki pudinglerin üzerine paylaştırın. Tekrar 10 dakika bekleyip üzerlerine böğürtlenleri batırarak yerleştirin. Buzdolabına alın ve 2 saat bekletin.
Kupların üzerini böğürtlen ve nane yaprakları ile süsleyip servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar