Flag

Kuşkonmazlı Galette

Yaklaşık 8 - 10 dilim
Orta
40 dk.
Farklı peynir çeşitleri ve kuşkonmaz ile hazırlanan galette tarifi.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Bu tarife özel ipuçları
Galette hamurunu yoğururken ısınmasına izin vermemek önemlidir. Bunun için el ile yoğurma yerine mutfak robotu kullanabilirsiniz: Un ve hamur kabartma tozunu karıştırıp eleyin ve mutfak robotuna alın. Tuz ve küp şeklinde doğranmış soğuk tereyağını ekleyin. Un ve tereyağı karışıp iri kum taneleri şeklini alıncaya kadar kısa aralıklarla mutfak robotunu çalıştırın. Üzerine soğuk suyu ekleyip hamur biraz toparlanıncaya kadar yine kısa aralıklarla çalıştırın. Isınmasına izin vermeden eliniz ile hızlıca toparlayın.
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker