Tereyağı, pudra şekeri, su ve unu bir kaba alın. Ele yapışmayan yumuşak bir hamur oluncaya kadar yoğurun. Hamurun üzerini kapatın ve buzdolabında 15 dakika bekletin.
Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 170 °C
Turbo pişirme: 160 °C
Süre sonunda hamuru buzdolabından alın. Hafif unlanmış tezgahta merdane ile 0,5 cm kalınlığında açın. Linzer kalıpları ile hamurdan şekiller çıkarın, fırın tepsisine sıralayın ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 15 - 20 dakika
Fırından çıkarın. Ortası delik olan kurabiyelerin üzerine pudra şekeri serpin ve soğumaya bırakın.
Delik olmayan kurabiyelerin ortalarına kızılcık marmeladı koyun ve hafifçe yayın. Üzerlerine delik olan kurabiyeleri yapıştırın ve servis yapın.
İlgili Tarifler
Kurabiyeler
Kurabiyeler
Kurabiyeler