Flag

Lokma

8 - 10 porsiyon
Orta
30 dk.
Dışı çıtır, içi şurup dolu puf lokmalar hazırlamak için temel tarif.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Bu tarife özel ipuçları
Şurubun iyice soğuması gerekir. Bunu sağlamak için şurubunuzu hamurdan bir süre önce hazırlayıp bekletebilirsiniz.
Bu tarife özel ipuçları
Lokmaların çıtır olması için yavaş pişmeleri önemli. Kızartma yağını büyük ocağın kısık ayarında tutun. Fazla kızmasını önlemek için arada ocağı kapatın, örneğin pişen lokmaları yağdan her aldığınızda ocağı kapatıp tekrar pişirmeye başlarken açabilirsiniz.
Bu tarife özel ipuçları
Lokmaların tüm yüzeyleri eşit pişmelerini sağlamak için pişirirken karıştırın.
Bu tarife özel ipuçları
Şurup ve yağ için iki ayrı kevgir kullanın. Yağda kullanılan kevgirin şuruba değmemesine dikkat edin.
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker