Kremayı küçük bir tencereye alıp kısık ateşte arada karıştırarak kaynayıncaya kadar bekletin. Kaynamaya başlayınca ocaktan alın ve bekletmeden kuvertür, kakao, pudra şekeri ve portakal kabuğu rendesini ekleyin. Kaşık ile malzemeler eriyinceye kadar karıştırın. Oda sıcaklığına geldikten sonra buzdolabına alın ve 3 saat bekletin.
Karışımı buzdolabından çıkarın. İki kaşık yardımı ile cevizden daha küçük miktarda alıp yuvarlayın. Küçük topları pişirme kağıdı üzerine sıralayın. Buzdolabının derin dondurucu kısmında yaklaşık 45 dakika bekletin.
Süre sonunda kakaoyu bir kaseye alın. Hazırladığınız truffe'leri kakaoya bulayın ve bekletmeden servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar