Kadayıfları yaklaşık 1 cm uzunluğunda kesin. Tereyağını bir tavaya alın, kadayıfları ilave edin ve orta ısıdaki ocakta karıştırarak pembeleşinceye kadar kavurun. Ocaktan alın, bir kaseye aktarın ve soğumaya bırakın.
Süt ve pudingi orta ısıdaki ocakta karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında ocağı kısın ve 2-3 dakika daha karıştırarak pişirmeye devam edin. Ocaktan alın ve arada karıştırarak 10 dakika soğutun.
Bu arada soğuyan kadayıflara tahini ilave edin, karıştırın ve kuplara paylaştırın. Üzerine pudingi paylaştırın ve oda sıcaklığına gelinceye kadar bekletin.
Çikolatayı benmari yöntemi ile eritin. Ocaktan alıp 15-20 dakika bekletin ve pudinglerin üzerini kaplayacak şekilde yayın. 10-15 dakika bekletip buzdolabına alın. 1-2 saat bekletip Antep fıstığı ile süsleyin ve servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar