Ayrı tencerelerde vanilyalı pudingi 3 su bardağı süt ve limon kabuğu rendesi ile, kakaolu pudingi de 3 su bardağı süt ile tarifine göre aynı anda pişirin.
Ocaktan alıp bekletmeden 5-7 adet derin kaseye önce 2 yemek kaşığı vanilyalı puding dökün, sonra üzerine, tam ortasına gelecek şekilde kakaolu pudingten 2 yemek kaşığı dökün. Bu işlemi kaseler doluncaya kadar tekrarlayın. Pudingler oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın ve 2-3 saat bekletin.
Pudinglerin yan kısmından bir bıçak yardımı ile hafifçe kaldırarak hava aldırın ve ters çevirerek servis tabaklarına alın.
Çikolatayı benmari yöntemi ile eritin ve pişirme kağıdından hazırladığınız huniye doldurun. Ucunu makas ile kesip pudinglere göz ve saç çizin. Kalan çikolatayı pişirme kağıdı üzerine "el" ve "dil" şeklinde sıkın. Çikolatalar donunca pişirme kağıdından ayırın ve pudinglere batırın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar