Bisküvileri mutfak robotunda öğütün ve derin bir kaba alın. Üzerine eritilmiş tereyağı ve sütü ilave edip kaşık ile iyice karıştırın. Hazırladığınız karışımı kalıba alın ve kaşığın tersi ile hafifçe bastırarak tabana yayın.
2 su bardağı sütü çırpma kabına alın ve üzerine Cheesecake Yap poşetini boşaltın. Mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 2 dakika çırpın. Yoğurdu ilave edin ve düşük devirde 1 dakika daha çırpın. Hazırladığınız bisküvili tabanın üzerine dökün ve kaşık ile yayarak üzerini düzeltin. Buzdolabına alın ve yaklaşık 2 saat bekletin.
Vişne suyu ve nişastayı bir tencereye alın ve iyice karıştırın. Orta ısıdaki ocağa alın ve karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alın ve arada karıştırarak oda sıcaklığına gelinceye kadar bekletin. Cheesecake'i buzdolabından çıkarın, üzerine sos döküp dilimleyerek servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar